Сватбени игри – трета част

Сватбени игри – трета част

Фейсбук страница на вашата сватба

Създаването на фейсбук страница на вашата сватба е много добре идея и то не само затова че сватбените фейсбук страници са чудесни платформи за доста игри.

сватбени игри - трета част

На първо място фейсбук страницата трябва да е място където може да публикувате всяка информация свързана със сватбата Ви. Може да започнете с GPS координатите на всички локации като ресторант, църква, ритуална зала. След това да продължите с маршрутите и подходящите за паркиране места, за гостите, които не са от града Ви. Да помолите всички гости, които сте поканили, да се „сприятелят“ със фейсбук страницата на сватбата Ви, за да знаете точния брой гости. Може да споделяте всяка информация, като график, ред на ритуалите и пр. Да обсъждате всякави идеи с кумовете шаферите и гостите, с изключение на изненадите, разбира се. Поканете да се „сприятелят“ със страницата и вашите, сватбен фотограф, видеооператор, Dj, организатори и въобще, всички които сметнете че могат да са полезни.

Игрите свързани с фейсбук страницата на сватбата Ви

На първо място най-добра снимка публикувана на страницата, разбира се. И един съвет. Не позволявайте на вашия сватбен фотограф да участва! Вариант е и най-забавното клипче заснето на празненството. Измислете символична награда и определете победителя по броя на лайковете към края на тържеството.

Конкурс за най-сладко или най-смешно или най-кратко пожелание към младоженците. Тук единствения лимит е въображението Ви. Може да бъде литературен анализ на речта на кума, кратко описания на житието на младоженеца до сватбата и пр. Единственото условие е да е публикувано на фейсбук страницата на сватбата Ви. Победителя се определя по броя на лайковете в края на сватбата.

И за да се получи наистина забавно, поощрявайте подкупите с алкохол. Примерно „…давам една малка водка и две кисели краставички лайк на снимка публикувана от Иван Пертов“.

Сватбени игри-трета част

Караоке

Превръщането на вашето сватбено тържество в караоке парти не е добра идея, разбира се. Още повече, ако гостите Ви са с разнообразни музикални предпочитания. От друга страна вероятно сте наели DJ или група, който имат озвучаване, микрофони. Условията са налице. Ако някои от участниците в партито, кумовете или Вие самите имате талант, покажете го. Това със сигурност ще предизвика много положителни емоции. Ще бъде и кратка почивка от танците за гостите Ви.

И не на последно място изключителна възможност за Вашия сватбен фотограф и видеооператор да направят кадри, които просто няма как да бъдат направени при друга ситуация. Едно музикално изпълнение, особенно ако е на булката или младоженеца, може да бъде и добра основа за тийзъра към сватбения филм.

сватбени игри - трета част

Фото Екран

Както се разбира от заглавието тук се изисква малко по-сериозна подготовка. За сметка на това забавлението е гарантирано! Това е версия на фото будка но във вариант в които участват почти всички гости на сватбеното тържество.

На първо място е необходимо да осигурите голям екран, може е мултимедиен проектор, които има вграден или поне възможност, да ползва WIFI връзка. Трябва да се постави на място където се вижда от възможно най-голяма част от гостите Ви. Може екраните да са два и повече, ако помещението го изисква, стига да ползват една и съща връзка.

Необходимо е вашия сватбен фотограф да осигури WiFI съвместим фотоапарат. Това не е често срещана екстра при фотоапаратите от най-високия клас макар ,че напоследък започва да се появява и при тях. Затова се консултирайте предварително с вашия сватбен фотограф. Обсъдете и възможноста да се изпробва WiFI връзката ако екрана не е осигурен от фотографа а от DJ или рентал компанията която се занимава с осветлението, примерно.

Ще са необходими и забавни аксесоари като, мустаци, шапки и перуки, подобни на тези които се поставят до фотобудките. Обявете предварително времето за началото и за край на “фотосесията“, защото всички ще искат да участват след като видят първите снимки на екрана!

Сватбени игри – трета част

Портфолио фото и видеозаснемане

Цени фото и видеозаснемане