партньори
партньори
партньори
партньори

Партньори

Преди двайсетина години словосъчетанието, партньори и сватбен бизнес, не е имало особен смисъл. Това, отдавна не е така, разбира се. Все повече хора искат да превърнат сватбения си ден в незабравимо преживяване. Наемането на професионалисти от сфери, като организацията, фото и видео, професионално осветление, кетеринг, флористи и украса, музиканти и DJ и пр. отдавна се е превърнало в нещо нормално. Сватбения бизнес съществува и си има своите неписани закони, добри и за съжаление и някои лоши практики.

Понякога ориентирането във всичките тези сфери може да е трудно. На тази страница са публикувани уебадресите на някои наши партньори и приятели. Не всички са свързани със сватбения бизнес, разбира се. Някой са по-близо до фотографията и дизаина, примерно. Обединява ги това че са добри специалисти в своята област.

Далече сме от мисълта, да Ви съветваме относно избора на професионалисти, които да Ви помогат в организацията и провеждането на вашата сватба. За това има достатъчно специалисти, които имат самочуствието и могат да ви дадат компетентена препоръка в това отношение. Имам предвид избора на начин и място за провеждане не сватбеното Ви тържество, DJ, флорист, декоратор и пр. 

Със сватбената фотография и видеозаснемане нещата стоят по друг начин. Ако имате нужда от сватбен фотограф или видеооператор /видеозаснемане/, ще се радвам да разгледате и портфолио ми. За изработка на фотокниги /фотоалбуми/ може да намерите информация тук.

Блогове

Има два вида блогове, които ще намерите в сайтовете посветени на сватбената фотография и видеозаснемане. Едните описват отделни сватбени тържества и са по-скоро портфолиа. Другия тип блогове, се занимават със въпроси свързани с подготовката и провеждането на самите сватби. От избора на рокли и костюми, до избора на място за сватбено тържество, избор на екип от специалисти, калкулатори на разходите, проблеми свързани с фото и видеозаснемането и още много неща, които могат да ви бъдат изключително полезни при организацията на вашия сватбен ден. Нашият блог е от втория споменат тип и ако му отделите известно време, със сигурност ще си спестите, главоболия, време а защо не и пари. Прятно четене.