партньори

Dani Design

We are Dani Design – Web & Graphic Designers. Will be happy to help You!

Xaudio

Техника под наем за големи и малки събития. Озвучаване, осветление, сценични ефекти

партньори

Sound Mobile

Саунд Мобил предоставя на своите клиенти професионално озвучаване на достъпни цени.

Наздравица

Магията на Българската Сватба.
Фолклорна програма

Лазони

Празнична агенция. Всичко за Вашата сватба. От А до Я за Вашия празник !

партньори

Малката Ида

Сладкарска къща - за хора с въображение! Няма невъзможни неща!

партньори

Kendamaguru

Кендама е пристрастяваща японска дървена играчка. Играта с кендама подобрява координацията

Партньори

Преди двайсетина години словосъчетанието, сватбен бизнес, не е имало особен смисъл. Това, отдавна не е така, разбира се. Все повече хора искат да превърнат сватбения си ден в незабравимо преживяване. Наемането на професионалисти от сфери, като организацията, фото и видео, кетеринг, флористи и украса, музиканти и DJ и пр. отдавна се е превърнало в нещо нормално. Сватбения бизнес съществува и си има своите неписани закони, добри и лоши практики.

Понякога ориентирането във всичките тези сфери може да е трудно. В тази страница са някои мои партньори и приятели. Не всички са свързани със сватбения бизнес, разбира се. Някой са по-близо до фотографията и дизаина, примерно. Обединява ги това че са добри специалисти в своята област.

Далеч съм от мисълта, да Ви съветвам относно избора на професионалисти, които да Ви помогат за организацията и провеждането на вашата сватба. За това има достатъчно специалисти, които имат самочуствието и могат да ви дадат компетентена препоръка в това отношение. Имам предвид избора на начин и място за провеждане не сватбеното Ви тържество, DJ, флорист, декоратор и пр. 

Със сватбената фотография и видеозаснемане нещата стоят по друг начин. Ако имате нужда от сватбен фотограф или видеооператор /видеозаснемане/, ще се радвам да разгледате и портфолио ми. За изработка на фотокниги /фотоалбуми/ може да намерите информация тук