Контакт

Контакт може да осъществите по всички въпроси касаещи сватбената фотография и видеозаснемане.

Виолета Пенчева

W: viooview.com
E: [email protected]
P: Photo +359 889 866 997 / Video +359 888 596 460

Контакт, за всички неща касаещи сватбената фотография и видеозанемане.

Ако сте решили да ползвате нашите услуги, свържете се с мен предварително, за да Ви изпратя електронно копие на договора, за фото и видеозаснемане, на Вешето тържество. Това ще Ви даде възможност да се запознаете с него преди самата среща, а така също и да го сравните с други подобни договори. 

Не се колебайте да се свържете с мен просто за съвет или съдействие относно организацията и протичането на сватбения Ви ден. Дори и да не сме вашия екип с удоволствие ще споделим нашия опит.

Освен контактната форма може да използвате всяка удобна за Вас форма на електронна комуникация. Email, Viber и Massenger. При последните два е необходимо да се свържете предварително чрез телефон, смс или e-mail. Така ще може да уточним удобно и за двете страни време.

Съвремнните форми на комуникация са удобни, бързи и пестят време. При организацията на такова важно събитие като сватбения Ви ден, непременно отделете време за лична среща с избрания от Вас екип. Причините са много и с голяма част от тях може да се запознаете в тази статия, както и в други статии от блога ми

Контакт може да потърсите и по чисто технически въпроси. Такива свързани със сватбената фотография и видеозаснемане, както и такива свързани с изработката на фотокниги.

контакт