Контакт

Контакт може да осъществите по всички въпроси касаещи сватбената фотография и видеозаснемане.

контакт

Виолета Пенчева

W: viooview.com
E: viooview@yahoo.com
P: Photo +359 889 866 997 / Video +359 888 596 460

Контакт, сватбена фотография и видеозанемане.

Контакт. Ако сте решили да ползвате нашите услуги, свържете се с нас предварително, за да Ви изпратя електронно копие на договора за фото и/или видеозаснемане на Вешето тържество. Това ще Ви даде възможност да се запознаете с него /договора/ преди самата среща, а така също и да се консултирате с някой, на когото имате доверие по подобни въпроси. Може да се свържете с нас, за съвет или съдействие относно организацията и протичането на сватбения Ви ден. Екипа ни е бил „в кухнята“ на много сватби – в преносния и в буквалния смисъл понякога. Дори и да не сме вашия екип с удоволствие ще споделим нашия опит.

Освен контактната форма по-горе, може да използвате всяка удобна за Вас форма на електронна комуникация. Email, Viber, Face Time и Massenger

При последните два е необходимо да се свържете предварително чрез телефон, смс или e-mail. Така ще може да уточним удобно и за двете страни време.

Съвремнните форми на комуникация са удобни, бързи и пестят време. При организацията на такова важно събитие като сватбения Ви ден обаче, колкото и да не стига времето, непременно отделете време за лична среща с избрания от Вас екип. Причините са много и с голяма част от тях може да се запознаете в тази статия, както и в други статии от блога ми. Ако, все пак, разтоянията са непреодолима пречка, отделете поне половин час за Viber, Face Time или Messenger сесия.

Контакт с нас може да потърсите и по чисто технически въпроси. 

Такива свързани със сватбената фотография и видеозаснемане, оганизацията и провеждането на сватбеното тържество, както и такива свързани с дизаина, подготовката за печат и самата изработка на фотокниги

Кога да се свържете с нас.

Повсяко време, но предполагам разбирате, че често сме заети през уикендите и понякога просто нямаме физическата възможност да отговорим. Не е изключение да не можем да ви отговорим и през делничен ден, ако сме ангажирани с някое събитие. Но винаги се стараем да отговорим при първа възможност на неприетите повиквания, съобщения или електронна поща.