Портфолио

Ако има нещо трудно в сватбената фотография и видеозаснемане, това е невъзможноста да опознаеш клиентите си преди самото събитие. Най-доброто което могат да направят и двете страни в това отношение е една предварителна среща, понякога с продължителност не повече от час. Често обаче, поради множество фактори, големи разстояния, липса на време и това е невъзможно. Да, опита на фотографа и видеооператора помага но само донякъде. В това портфолио има снимки и видеа от сватби на които виждам младоженците за пръв път, до такива с които сме се срещали предварително няколко пъти и сме прекарали известно време заедно. Вие ще прецените как се е справил екипа ни.

Модни тенденции

Модни течения има във всички области на живота ни. Някои модни тенденции издържат проверката на времето, други не. Сватбената фотография и видеография не правят изключение в това отношение. 

Има мода, както в начина на заснемане, така и в постобработката. И това важи, както за фотографията, така и за видеозаснемането. Фокуса и в буквален и в преносен смисъл се измества от приказните свръхреалистични сюжети, към улавяне на действието и настроението. От красивите истории и забавения каданс /slow motion/, към действието и реалноста за видеото.

 Портфолио

Обработките, във фотографията, от светлите и равни тонове, все повече отиват към ретро „звученето“. Boho style е на дневен ред все още, но ми се струва, че започват да губи позииции за сметка на чернобялата и дори аналоговата фотография. Имам предвид симулацийте на аналогова и черно-бяла фотогафия. Във видеото, холивудското tail and orange като че ли се измества окончателно от подобното на филмова лента „звучене“. От романтиката, към разказването на история. 

Не се опитвам по никакъв начин да следвам стриктно тези тенденции.  Предпочитанията на клиентите, за мен са много по-важни.

В портфолиото присъстват най-добрите снимки от някои сватбени тържества и някой видеотрейлъри. При предварително заявено желание от ваша страна и съгласие от съответната двойка, можем да Ви покажем снимки и видео на цяла сватба, по време на предварителната среща. 

Има сватби, които не са включени в портфолиото, поради изричната молба на младоженците. 

Приятно гледане!