Фотокниги или сватбени албуми

Луксозни издания тип Фотокнига

фотокниги

 

Всички фотокниги или сватбени албуми се изработват по индивидуален дизайн. 

Всяка фотокнига е уникална и не се повтаря. Възможностите за избор са големи.

  • Избор на корица.
  • Няколко вида структурна кожа.
  • Панел от снимка вградена в кожа.
  • Различни размери.
  • Снимка под плексиглас – създава усещане за дълбочина и триизмерност.
  • Различни видове фотографска хартия.

Висококачествена 100% ръчна изработка. Изцяло произведен на територията на Европейската общност. Всеки сезон, към възможния дизаин на фотокнигите, се добавят нови материали и елеметни. Фотокнигите или сватбените албуми се произвеждат след одобрение на предварително изпратена електронна версия и уточняване на всички детайли по материалите. 

Във фотокнигите може да се включат както снимки направено от вашия сватбен фотограф по време на сватбеното тържество и фотосесията, така и други снимки които отговарят на техническите условия за отпечатване.

Възможна е и изработката на фотокниги като източника са филмови ленти, 35мм или ролфилми, различни негативи или позитиви. 

Фотокниги или сватбени албуми могат да се изработят и от хартиени снимки. 

В този случай е необходимо да изпратите лентите и/или снимките за сканиране /дигитализиране/. След сканирането ще си получите всички филми и/или хартиени снимки обратно. Преди изработката на фотокнигата ще Ви изпратим цифрова версия за одобрение, по същия начин както и при изработката на останалите фотокниги. 

Имате ли въпроси, не се колебайте да се свържете с нас като използвате контактната форма или  някой от другите начини посочени в сраницата за контакт.

Размери Приблизителен брой кадри Цена
25х25
120
250лв.
30х25 / 25х30
125
290лв.
30х30
135
350лв.
35х35
140
390лв.
40х30 / 30х40
145
420лв.
40х40
150
460лв.

За поръчка на фотоалбума се заплаща капаро от 60% от цената, а останалите 40% при получаването му. Посочените цени са за книга с 15 разгъва (30 страници) и луксозна фотографска хартия без гланц ефект. Възможна е изработка с по-голям или по-малък брой страници. За фотохартия тип металик се доплащат 25% от цената за размери от 30х30 и по-големи. За изработка на луксозна кутия за съхранение със същият дизайн се доплащат 150 лв. 

За изработка на мини фотокниги копие на албума със стандартна твърда, бяла корица с монограм цената е:

1 книжка-70лв. / 2 книжки-120лв. / 3 книжки-150лв.  

За изработка на същите книжки със корица копие на фотоалбума се доплаща по 30лв. на брой. Видовете кожи и корици могат да бъдат видяни на лична среща или някой от тях, във facebook страницата ми.