Фотокниги или сватбени албуми

Луксозни издания тип Фотокнига

фотокниги

 

Всички фотокниги или сватбени албуми се изработват по индивидуален дизайн. 

Фотокниги. Всяка фотокнига е уникална и не се повтаря. Възможностите за избор са големи.

  • Избор на корица.
  • Няколко вида структурна кожа.
  • Панел от снимка вградена в кожата на корицата.
  • Различен материал на кориците. Корици изработени от дърво.
  • Различни размери.
  • Различни видове фотографска хартия.

Всяка фотокнига е висококачествена 100% ръчна изработка. Всички материали вложени при изработка на фотокнигите, са произведени на територията на Европейската Общност. Всеки сезон, към възможния дизаин на фотокнигите, се добавят нови материали и елемети. Фотокнигите или сватбените албуми се произвеждат след одобрение на предварително изпратена електронна версия и уточняване на всички детайли по материалите. Електронната версия дава точна представа за големината, композицията и цвета на фона, ако има такъв, на съответната страница. В електронната версия за включени всички страници. Кориците са ръчна изработка и разбира се, няма как да бъдат представени в електронен вариант, преди самото им изработване.

Във фотокнигите може да се включат както снимки направено от вашия сватбен фотограф по време на сватбеното тържество и фотосесията, така и други снимки които отговарят на техническите условия за отпечатване.

Възможна е и изработката на фотокниги от филмови ленти, 35мм или ролфилми, различни негативи или позитиви. 

Фотокниги или сватбени албуми могат да се изработят и от хартиени снимки. 

В този случай е необходимо да изпратите лентите и/или снимките за сканиране /дигитализиране/. След сканирането ще си получите всички филми и/или хартиени снимки обратно на адреса от който са изпратени, за ваша сметка. Преди изработката на фотокнигата ще Ви изпратим цифрова версия за одобрение, по същия начин както и при изработката на останалите фотокниги. 

Имате ли въпроси, не се колебайте да се свържете с нас като използвате контактната форма или  някой от другите начини посочени в сраницата за контакт.

Размери Приблизителен брой кадри Цена
20x20
100
220лв.
25х25
120
270лв.
30х25 / 25х30
125
310лв.
30х30
135
370лв.
35х35
140
410лв.
40х30 / 30х40
145
440лв.
45х30
150
480лв.

За поръчка на фотоалбума се заплаща капаро от 60% от цената, а останалите 40% при получаването му. Посочените цени са за книга с 15 разгъва (30 страници) и луксозна фотографска хартия. Възможна е изработка с по-голям или по-малък брой страници. За изработка на луксозна кутия за съхранение със същият дизайн се доплащат 150 лв. 

Видовете кожи и корици могат да бъдат видяни на лична среща или някой от тях, във facebook страницата ми.