Взимане на булката от хотелска стая

Взимане на булкатата от хотелска стая е едно все по-често решение от страна на младоженците.

При взимане на булкатата от хотелска стая, най-голямото предимство е пестенето на време, което винаги е недостатъчно в сватбеният ден. Ако ресторанта има хотелска част, Вие вероятно сте наели стаи за вас, и гостите, които идват от далече. В случая пестите пари защото не се налага наемането на допълнителен фото и видео екип, когато младоженеца и кумовете са в съседната стая. Пести се и от транспортни разходи. 

Подготовка и взимане на булката от хотелска стая

Вероятно обстановката ще е луксозна и стилна и това ще си проличи във снимките и видеото.

Ще Ви остане достатъчно време и за фотосесията в деня на сватбата.

Пречка в известна степен може да възникне при правенето на грима и прическата. Много от специалистите отказват да работят на адрес извън салона си.  Предварително уточнете с тях дали ще е проблем да дойдат на място.

Подготовка и взимане на булката от хотелска стая

Недостатък може и да е чисто емоционалното и разбираемо желание на вашите родители да ви вземат от домът в който са ви отгледали.

Също така в хотела вратите не могат да се чупят и трябва вие и вашите гости да сте внимателни. Ако хотелската част е наета изцяло за вашето събитие шумът не би трябвало да е проблем. Но ако сте наели няколко стаи би трябвало да се съобразите и с останалите гости на хотела.

Много често се оказва, че са ви нужни неочаквани неща като игла със син конец за скъсаната презрамка на кумата. Това са обичайни неща, който се намират във всеки дом, но не и в хотела. Ако искате някаква специална украса като лепене на табелки по вратите то трябва да обсъдите това с управителя. Извеждането с музиканти също би трябвало да е уговорено предварително.

Възможно е да спазите и някой от обичаите при взимане на булката от хотелска стая.

При взимане на булката от хотелска стая, можете да поканите най-близките Ви приятели.

Родителите Ви също могат да присъстват, но с останалите гости ще се срещнете по-късно. В сватбеният ден има много моменти в който можете да покажете вашето уважение към присъстващите лично, това са приемането на поздравления след гражданският ритуал и венчавката, welcome drink-a, в ресторанта също. Това, че всички няма да могат да са с вас от самото начало не е фатално.

Взимане на булката от хотелска стая, притеснението за лошо време отпада.

Фото и видео екипа може да Ви обърне много повече внимание, да заснеме повече детайли, да използва интериора и екстериора на хотелската част за впечатляващи и запомнящи се кадри. Натрупването на умора и напрежение през деня е много-по малко. Денят минава много-по организирано и спокойно, а за вас остава да се наслаждавате на най-щастливия ден в живота си!

Интересна ли ви беше статията? Споделете мнението си в коментарите.

Портфолио фото и видеозаснемане

Цени фото и видеозаснемане

Подготовка и взимане на булката от хотелска стая