Сватбена фотосесия в Пловдив

Сватбена фотосесия в Пловдив

Места за  сватбена фотосесия в Пловдив в централната част на градът можете да разгледате тук. Вашият сватбен фотограф може да ви предложи и други подходящи места. Едва ли има някой който да не е чувал за  Гребният канал в Пловдив. 

Гребна база

Гребната база в Пловдив е спортно съоражение изградено на западният край. Любимо място на пловдивчани за разходки и спортуване. Чест домакин на състезания по гребни спортове. Водната повърхност с огледалният си ефект и красивите отражения е предпочитан фон за снимки. Красотата на гребният канал е в разцвета си по време на залеза на слънцето. Не е учудващо, че е предпочитано място за фотосесии от сватбените фотографи. Стига се с кола дотам. Добре е ако имате възможност, за следсватбена фотосесия, да посетите мястото по време на златният час. От северната страна на канала е р. Марица и един, често използван за снимки, въжен мост на един от притоците на р.Марица – „Дермендере“. Приятна горичка и пътечки. Всички предпоставки за красиво изглеждащи снимки са почти на едно място. 

Бунарджик 

Бунарджика е второто по височина тепе. Намира се на запад от центъра на Пловдив. Много зеленина, цъфтящи растения. Стълби, алеи, пътеки, зелени пространства. Главната алея и голяма част от хълма следобедите остават на сянка и в комбинация с големите дървета създават приятно дифузно осветление. Интересно място е фонтана при мечката. Наскоро ремонтирано и с интересно осветление вечер. Не ви препоръчваме да се изкачвате много нависоко. Носете си удобни обувки. Вода за пиене. Местата за паркиране не са голям проблем. 

Младежкият хълм

Младежкият хълм е най-високият в Пловдив и първият обявен за защитена територия. Подходящо място за сватбена фотосесия. Лесно се стига с кола. Освен зелени пространства, обвити с бръшлян дървета и много „тайни пътечки“ от върха на хълма се разкрива спираща дъха гледка към Пловдив. Там е и Детската Железница. Интересни снимки могат да се направят и на релсите и или до красиво нарисуваното детско влакче. Вижте разписанието му за да можете да се снимате спокойно. 

Перонът на Централна Гара. 

Ако обичате снимки сред много хора. Ако ви харесва настроението на гарите и хората който се събират след пътуване. Влакове и движение. Ако търсите по различно излъчване във снимките. Предпочитате по-непренудени снимки. Можете да обсъдите идеята със вашият сватбен фотограф. Може да се стигне лесно с кола и има паркинг. 

Определено има значение, мястото на което ще бъде заснета фотосесията ви. Но ако трябва да сме честни, красиви снимки могат да станат почти навсякъде. Дори и в малките улички има цветни сгради, интересни решетки на прозорците и пр. Цъфнали храсти, огради с жив плет, стълби и тнт. А ако графика Ви не позволява, подходящи места се намират почти навсякъде. Съвреммената фотографска техника позволява акцента да сте Вие, а фона да е размазан. Съвети за начина по който можете да позирате за сватбените си снимки можете да намерите тук

Портфолио фото и видеозаснемане

Цени фото и видеозаснемане