Следсватбена фотосесия.

Искате снимки, подобни на тези от кориците на списанията, от времето когато все още имаше списания? Вероятно по време на подготовката на сватбата сте прекарали известно време в разглеждане на фотографски портфолиа. И може би, сте си представяли как изглеждате и Вие на подобни снимки. Тичащи по морският бряг или прегърнати на фона на водопад, а може би изпаднали в щастливо съзерцание на края на воден басейн. Или следсватбена фотосесия на място с много огледала или ретро мебели? Естествено няма как да имаме тези и подобни снимки , ако не сте на тези места. А това в сватбения ден често е невъзможно.

следсватбена фотосесия

Какви са предимствата на следсватбена фотосесия.

Все пак, вашият сватбен фотограф е направил едни чудесни снимки, уловил е моменти ,който дори и на вас са ви убягнали и изглеждате точно както сте очаквали, а често и по-добре. Какво още може да желаете?

Първото предимство, на следсватбена фотосесия, е възможността да сте на правилното място в точното време.

Тогава, когато светлината е идеална. С малко допълнително осветление и добър асистент се постигат точно тези впечатляващи резултати. Всичко може да бъде спокойно, премислено и да се обърне внимание на всеки детаил. А това последното, определено не винаги е възможно в сватбеният ден. Може да заснемете фотосесия свързана с хобито ви, любимо място. Възможно е сесията да е тематична и да се превънете в герои от ретро или не толкова ретро филм. Тук ограничения може да има само във вашето въображение.

Ако е възможно и присъствието на видеооператора, дори и само за да си открадне няколко кадъра, сватбения Ви филм ще има съвсем друго излъчване. Освен красиви кадри, той може да добави няколко кадъра от общата Ви работа с фотографа – „behind the scenes“, да поработи на спокоиствие с дрона или да използва онези стари „винтидж“ обективи с които се работи много бавно, но пък с тях се постига такова излъчване.

Следсватбената фотосесия е денят в който може да облечете сватбената си рокля отново.

Бялата сватбена рокля – символ на чистота, благоденствие и непорочност. За първи път с бяла рокля се появява за сватбата си Принцеса Филипа- 1406г. През 1840 г. кралица Виктория облича за деня на сватбата си елегантна бяла рокля. По- късно през 1920г. Коко Шанел утвърждава бялото за цвят на сватбената рокля- тя е къса с дълъг шлеиф. Колко време ви отне да изберете идеалната за вас булченска рокля?

следсватбена фотосесия

Сватбата ви е планирана за пролетта, но вие обожавате морските изгреви и брега или романтичната есен с богатата и цветна палитра, защо не и зимата, блясъкът на снега. Пухен шал, дълго бяло манто и вие с любимия. За следсватбената фотосесия можете да изберете и друг сезон.
Преживявате отново емоцията, като можете да се отърсите от състезанието с времето в сватбеният ден, без гости и допълнителни ангажименти. Романтична атмосфера, шеги, разходка, които препращат към бъдещия ви живот, любимите ви занимания – всичко това, може да бъде вдъхновение за хубави и интересни снимки. И може би точно тази снимка, вашите деца ще показват на вашите внуци – „…а ето тук, баба и дядо са младоженци…“.

Портфолио фото и видеозаснемане

Цени фото и видеозаснемане

следсватбена фотосесия