Края на речта на кума.

В края на статията има линк към няколко идеи за началото на речта на кума.

Края на речта на кума.

Хората казват, че не трябва да се жениш за човека, с когото можеш да живееш. Трябва да се ожениш за човека, без когото не можеш да живееш. Мисля че, второто описва отлично нашите младоженци. Наздраве!

Има едни хора, които са орисани да бъдат щастливи заедно. Знам, че такива са и нашите младоженци. А както знаем от приказките, никой не може да промени волята на орисниците. Горчиво!

Края на речта на кума.

Моля всички гости, за пореден път да напълнят чашите си. Особено пълнолетните. А тези които все още могат, да се изправят на крака, за още едно наздраве!

Една от най-важните части от речта на кума е вдигането на наздравицата. За мен, а предполагам и за вас, това е и най-очакваната. Наздраве!

И накрая още един от безкрайната поредица от съвети, които ще получат младоженците тази вечер. Две са нещата които правят един брак успешен. Доброто чувство за хумор на булката и умението, на младоженеца, да носи на шеги.

И накрая искам да помоля нашите младоженци да се погледнат в очите. Моля за абслоютна тишина. Опитайте да се гледате без да мигате. И ако успеете да се гледате достатъчно дълго в очите на другия, ще видите очите на вашите деца. Горчиво!

края на речта на кума

Искам да завърша с едина мъдърост на Сократ. Той казва – „Моят съвет е да се ожените на всяка цена. Ако намерите добра жена ще бъдете щастлив. Ако ли не, ще станете добър философ. За нашите младоженци!

И преди да вдигнем чаши за младоженците, искам да споделя нещо, което е известно на хората със дълъг и щастлив семеен живот. Любовта е сляпа и проглеждаш когато се ожениш.

Ключът към дългия и щастлов брак, е да се влюбваш много пъти, но винаги в един и същ човек!

Перфектната реч на кума

Речта на кума. Началото

Портфолио фото и видеозаснемане

Цени фото и видеозаснемане