Следсватбена фотосесия цени

Следсватбена фотосесия цени

Да си направите ли следсватбена фотосесия?

Ако Ви интересуват тези въпроси, добре би било да погледнете и блогпоста за предимствата на фотосесията в друг ден от сватбеният. Ще повторя същия линк и в края на тази статия.

Много от двойките смятат, че емоцията в различен ден ще е различна. От опит мога да кажа, емоцията по време на следсватбената фотосесия също е много силна. Тя е осъзнато изживяване отново на онзи неповторим ден, но без напрежението и притеснението от недостига на време. Също така съм сигурна, че и в денят на сватбата вашият фото и видео екип е успял да направи впечатляващи кадри.

Защо тогава са тези допълнителни разходи?

Защото, ще можете да сте на внимателно избрано и интересно място, на което е нямало как да отидете в дена на сватбата. Ще се съобразим със най-подходящата светлина за заснемане. Ще работим с допълнително осветление и асистент, а в сватбеният ден, за съжаление, това не винаги е възможно. Защото можете да си подарите още спомени от началото на живота си като съпруг и съпруга.

Следсватбена фотосесия цени

Колко струва?

Цената за вашата следсватбена фотосесия зависи от много фактори.

На първо място само снимки ли ще искате, или ще решите да обогатите сватбеният си филм и тийзър с допълнителни и интересни моменти?

На какво разстояние ще е нужно да се пътува за да се стигне до мястото и дали ще се наложи да се остава за нощувки? Тук естествено трябва да добавите и цената за грим и отново за прическа, която не е нужно да е същата като от сватбеният ден. Все пак вие избирате как искате да изглеждате.

Естествено не е задължително фотосесията да е на брега на морето, може да бъде направена и на любимо място, фотосесия в градска среда в интересен за вас град, а защо не и там където сте се запознали. Възможностите са неограничени.

Друго предимство на следсватбената фотосесия е, че можете да избирате и сезона. За различните снимки обаче е необходима и малко смелост.

Определящо за цената на следсватбената фотосесия е и продължителността на ангажимента. Понякога екипа е ангажиран с една фотосесия цял ден, макар, че времето за заснемане е средно два часа /при ваше желание може и повече/. В такава ситуация се заплаща само времето за снимане и транспортноте разходи.

Следсватбена фотосесия цени

Фотосесия в отделен ден

Годежна или следсватбена фотосесия. Продължителност на ангажимента – по договаряне.

Екип от фотограф и асистент.

Допълнително осветление.

Цена 150 до 500 лв.

20% отсъпка ако сте ползвали наш екип /фото и видео/ за заснемане на сватбата си.

Заплащат се транспорт, за разстояния над 100 км. от Пловдив.

ТУК може да разгледате целият ни пакет за сватбена фотография.

Разполагаме със 7 местен миниван.

Фото и видеосесия в отделен ден

Годежна или следсватбена фото и видеосесия. Продължителност на ангажимента – по договаряне.

Екип от фотограф, видеооператор и асистент.

Допълнително осветление.

Цена 300 до 600лв.

20% отсъпка ако сте ползвали наш екип /фото и видео/ за заснемане на сватбата си.

Заплаща се транспорт, за разстояния над 100 км. от Пловдив.

ТУК може да разгледате целият ни пакет за сватбена фотография и видеозаснемане.

Дали е възможно да се направи и заснемане по време на пътуването към мястото за фотосесията? Разбира се! Просто трябва времето за тръгване да е съобразено предварително, за да не „изпуснем“ златния час. Заснемане в разцъфтели макове или лавандула край пътя, кой би отказал ?…

Предимствата на фотосесията в друг ден от сватбеният

Портфолио фото и видеозаснемане

Цени фото и видеозаснемане

Следсватбена фотосесия цени