DJ или група за сватба

DJ или група за сватба

Какви са предимствата ако наемем DJ

DJ или група за сватба? Първото предимство при DJ-ите, в по голяма част от случаите, е по-добрата цена.

Сватбените DJ, освен пускането на музика, почти във всички случаи са и водещи с много опит. Често сред тях се срещат такива с неподражаем стил и чувство за хумор.

DJ могат да изпълнят почти всяко музикално желание.

Повечето от тях са добри психолози и могат да отгатват желанията и предпочитанията на гостите на Вашата сватба.

DJ или група за сватба

Още нещо за DJ-ите

Тук искам да дам и няколко примера, които може да превърнете във въпроси, при предварителната среща с харесания от Вас DJ.

Опитните DJ лесно се сработват с останалите професионалисти които сте наели – фотограф, видеооператор, персонал в ресторанта и пр. Но все пак.

Голяма част от гостите отиват при DJ с молба да си заредят мобилните телефони. От електрическо захранване се нуждаят и фотографите и видеооператорите, а най-леснодостъпните контакти почти във всеки ресторант са около DJ. Опитните професионалисти винаги са готови да помогнат. Един допълнителен разклонител, не е кой знае каква инвестиция.

Всеки видеооператор се нуждае от изход от смесителния пулт за да направи качествен аудио запис на цялата вечер в ресторанта. Това включва и музиката и речите и поздравленията. Да възможно е да работи и с микрофона върху камерата, но аудиосигнала ще бъде с много по-ниско качество. За съжаление все още се срещат DJ които или нямат техническата възможност или знания да го направят или просто не им се занимава с това, по някаква друга причина. Все пак трябва да получите най-доброто за парите си ,така че уверете се предварително, дали не сте попаднали на подобен „професионалист“.

Какви са предимствата ако наемем група

Музика на живо! Независимо дали става въпрос за традиционен за народна музика или модерна поп-рок група забавлението е на друго ниво.

Почти винаги някой от състава на групата, особенно ако е такава която професионално се занимава със сватби, в състава си има и членове които изпълняват ролята и на водещи на сватбеното тържество и съответно и на DJ.

DJ или група за сватба

И още малко за групата

„Групите са по-скъпи.“ Това твърдение в повечето случай е вярно, но не винаги! Винаги проверявайте възможните варианти преди да вземете окончателно решение.

Групата изисква по-голяма сцена и повече места на „служебната маса“.

Всяка група има някакви технически изисквания – електрозахранване, озвучаване, понякога осветление. В повечето случаи, съответните изисквания не са толова високи, но все пак се уверете, че могат да бъдат изпълнени. Групите, независимо дали са оркестър за народна музика или поп-рок група, се грижат за необходимото озвучаване и осветление и единственето което им е необходимо е достатъчно място и добро електрозахранване.

DJ или група за сватба? Лесен въпрос с не толкова лесен отговор.

Весел празник!

Портфолио фото и видеозаснемане

Цени фото и видеозаснемане