Подписване в ритуална зала

Ритуалната зала е предвидена за провеждане на радостни обреди. Самият ритуал е с продължителност от 15 до 25 минути. Към това време обаче трябва да се предвиди и пристигането, паркирането пред ритуална зала, времето за проверка на документите, приемането на поздравленията от гостите.

Подписване в ритуална зала предимства

В залите предвидени за провеждане на граждански ритуал има определени удобства.

  • Няма да ви се налага да наемате допълнително фирма за украса.
  • Безспорно предимство е и наличието на климатик в горещите летни дни.
  • Място за сядане за по-възрастните хора.
  • Няма проблеми с озвучаване и липса на микрофон. Речта на обредничката се чува без проблем и от вашите гости. Обикновенно имате възможност да избирате между запис и музика на живо.
  • Обикновенно е помислено и обособено място за приемане на поздрави след ритуала.
  • Часовете за начало и край на ритуала се спазват стриктно.

Вие трябва да сте там 15 минути по-рано от началният час. На служебните лица трябва да се предоставят нужните документи за сключване на граждански брак. Също така за ритуала са нужни чаши и бутилка с шампанско, обредна питка с мед и сол, сватбени халки.

Предимствата на ритуалната зала са, че там няма да имате проблеми с озвучаването, подреждането на гостите, лошо време и неподходящ фон.

Подписване в ритуална зала

Недостатъци

Придвижването на голям брой хора от място на място е свързано с доста затруднения в днешно време.

Местата за паркиране, преди всичко. Представете си от едно и съща място трябва да тръгнат 50 или 100 човека и на тяхно място да паркират почти същият брой. Естествено колите са наполовина, но паркоместата в повечето случай са 10-15. Това е и една от причините в ритуалната зала на подписването на гражданският ви брак да присъстват едва една трета от гостите. Отделно за гостите от други градове, адресите са неизвестни и представляват допълнителен проблем.

Ако искате да се запознаете с повече подробности за гражданският брак можете да разгледате и следващите статии от блога ни.

Граждански ритуал

Изнесен ритуал

За символиката на цветовете и цветята

За избора на сватбена рокля

Портфолио

Цени сватбена фотография и видеозаснемане