Подаръци за сватба

Подаръци за сватба

Подаръци за сватба или какво да подарите на младоженците. Поканени сте на сватбено тържество и се чудите какъв да бъде вашият подарък. Плик с пари е първото което Ви хрумва. Младото семейство най-добре знае от какво има нужда. И все пак искате да им остане и нещо за спомен. Да се знае, че е от вас. Ще се опитаме да дадем няколко идеи.

Разходите по подготовката за една сватбата никак не са малко. Подаряването на пари е наложен стандарт в днешно време. Слагате банкнотите в красив плик, пишете лично пожелание и готово. Изглежда лесно, но има два важни въпроса. Колко да са парите и дали е възможно да ги подарите по по-нестандартен начин.

Сумата естествено зависи от възможностите и желанието ви. И все пак добре е да покрива куверта ви в заведението и да има и нещо отгоре за младото семейство.

Подаръци за сватба и подаряване на пари.

Парите могат да бъдат сложени в портмоне. Красиво елегантно портмоне, което ще остане за спомен. А всеки знае, ново портмоне се подарява с паричка в него, за да е пълно винаги. Кесия, тип бухча с връзки за затягане. Ако тематиката на тържеството е в народен стил може да е кожена с наниз от сини мъниста. Освен парите можете да сложите вътре и бележки с послания и пожелания.

Ковчеже с катинар. Подарявате ключовете на катинара на единият от младоженците, а ковчежето на другият. В него може да сложите и съвети за щастлив съвместен семеен живот и банкноти. А защо не и писмо в бутилка до младоженците пълна със свитъци с пожелания, лични послания и банкноти. Винаги можете да добавите и лотариен билет.

Преживяване за двама.

Добра идея е да подарите емоция на младото семейство. Така вашият подарък ще бъде запомнен и преживян пълноценно.

Те могат да са екстремни натури и да харесват силни емоции. Полет с балон за двама. Скок с бънджи. Полет с парапланер. Водолазно гмуркане. Офроуд пътешествие. Игра на пейнтбол. Рафтинг. Разходка с яхта. Преход с коне и пикник. Списъкът е дълъг. Единствено важното в случая е те да могат да определят датата за използването на вашият подарък.

Ако са по-спокойни и улегнали характери вашият подарък може да е почивка за двама. Или спа уикенд. Масаж. Билети за театър или концерт.

Курсовете за двама също са хубав подарък. Така те ще могат да прекарат повече време заедно и ще научат нещо ново.

Курс по рисуване или скулптура с глина. Езиков курс, например Френски. Кулинарен курс. Курс по танци или плуване.

Подарък, който да си купят сами.

По този начин младоженците сами ще си изберат подаръка, който ще им остане за спомен. А вие няма да им подарите нещо ненужно. Бужута, картини, сувенири, техника… избора е ваш. За щастие повечето големи магазини предлагат услугата подаръчен ваучер.

Персонализирани подаръци за сватба.

Табелка за входната врата с новата фамилия на семейството. Гравирана закачалка за ключове или чаши за алкохол. Готварски престилки със закачливи изображения. Карикатура или техен портрет. Марков алкохол или отлежали вина в персонално изработена за тях кутия с послание. Конзола за игра с два джой стика. Скреч карта, където да могат да залепят тяхна снимка от местата, който са посетили заедно…

Аптечка за първа помощ и оцеляване в съвместния живот. А защо не и през меденият месец. Естествено това е закачлив подарък от близки на младоженците. А с какво ще бъде пълен зависи само от вашето въображение и чувството за хумор на младоженците.

Подарък изненада за младоженците. Можете да наемете танцьори, група за огнено шоу, фойерверки,музикално изпълнение от любим изпълнител или група… Следсватбената фотосесия също е интересна идея.

Вие най-добре познавате младото семейство. Какви характери са и какво обичат да правят. Ако сте по-близки просто ги попитайте дали имат нужда от нещо.

Надяваме се нашите идеи да са ви били полезни и Ви желаем весел празник.

Портфолио

Цени сватбена фотография и видеозаснема

Речта на кума – началото

Пефектната реч на кума