Подаръци за гостите на сватба

Подаръци за гостите на сватба

Подаръци за гостите на сватба. Малък жест и спомен за хората присъствали на вашият празник.

Какви са най-честостите подаръци и кога и как да ги подарите? Това е малък, но в никакъв случей маловажен детайл от сватбеният ден. В зависимост от броя на гостите цената на подаръците може да варира. Идеята е не да се купуват скъпи неща, а по скоро сувенир за спомен.

Снимки

Често ни питат, дали е възможно в деня на сватбата да се извадят общите снимки с гостите и младоженците и те да бъдат техните подаръци.

Възможно е и вариантите са няколко. При всички обаче е нужен допълнителен човек към вашият екип. Единият начин е фотоапарат за моментни снимки. Имайте предвид, че качеството няма да е като от професионалната техника. Както и времето за заснемане ще е по-дълго. Другият начин е да се вземе допълнителна техника и да се разпечатат на място в ресторанта. Това отнема време и човек,който да се занимава само с принтиранети. Снимките ще можете да раздадете на гостите когато си тръгват. Да се даде картата с памет на допълнителен човек, който да ги занесе във фото студио. Поръчката ще е експресна, а това ще повлиае на цената. Не всички фотостудия работят в неделя.

Фото будка

Идеята е да има кът за снимки с различни аксесоари. Гостите Ви сами си правят снимките. Трябва да направим едно пояснение-това не е украсено място с декор, където ще снима фотографа, който сте наели. Говорим за отделна фирма и услуга. Съответно с допълнителни разходи.

Още подаръци за гостите на сватба.

Магнити.

Един от най-често срещаните подаръци са магнитчета за хладилник. Има голямо разнообразие в дизайнаи посланието им. Въпрос на вкус.

Подаръци за гостите на сватба тип сувенир.

Избора е необятен.

Дървени гравирани изображения. Сърца, подкови, младоженци, лебеди…

Фигурка затворена в прозрачна сфера. Малки бутилки с писмо-послание в тях. Миниатюрни метални каляски, колела или клетки с инициалите и датата на сватбата.

Бурканче с мед или някакво сладко. Шишенце с алкохол и сватбен етикет. Пакетчета с луксочен чай или билки, връзка канела.

Ароматни свещи или бутикови сапуни с интересни форми.

Шоколад със сватбен етикет, ако сте на закрито и не е много топло.

Отварачки, компас или метални сувенирни ключета с персонални етикети.

Красив гравиран химикал или запалка, ключодържател.

Значка с персонално послание за всеки.

Малки кактуси тип секуленти, или семена за посаждане.

Подаръци за гостите на сватба-можете да ги съобразите с темата на сватбата. Ако тя е с морска тематика- може да са мидички, морски звезди. Ако е горска да са свещи в поставка пънче и тнт.

Помислете за децата.

Малки книжки и моливи за оцветяване, Мини пузел и други занимателни игри са добро решение. Восъчни или сапунени кексчета и лакомства не са най-подходящият подарък за най-малките. Както и тубички за правене на сапунени балони. Не малко са инцидентите с разлятата хлъзгава сапунена вода на дансинга.

За кумовете, шаферите и шаферките, можете да подарите нещо по-голямо. Бутилка марков алкохол, бижу или красива кътия с лични послания и лакомства.

Подаръци за гостите на сватба и кога и как да ги дадете.

Най-често подаръците са наредени на масите. Това е най-лесният и неангажиращ начин. Недостатъка е, че понякога гостите ги смятат за част от декорацията. Обикновенно, ако са секуленти или ароматни свещи и ги оставят където са си били. Погрижете се подаръците за гостите да са разпознаваеми. Етикети, послания, табелки с пожелания.

Другият вариант е да бъдат раздадени от вас или от човека, който ще ви помага за настаняването на гостите по масите. Това обикновенно се случвапо времето на Welkom Drink. Така ще сте сигурни, че и най-срамежливият от гостите ви ще има сувенир от вас. Малък жест и спомен от вашият радостен ден.

Дали ще искате подаръците за гостите на сватбата да са за спомен или нещо което да използва. Запомнете най-важен е жеста от вас към към тях.

Портфолио

Цени сватбена фотография и видеозаснема

Речта на кума – началото

Пефектната реч на кума