Най-скъпите сватбени подаръци

Най-скъпите сватбени подаръци. Подаръка е един от многото начини да покажете привързаноста си към някой. Сантимантелната стойност на подаръка обикновено е водеща при избора му, но някой хора мислят по различен начин. Често, стойноста на подаръка стой над сантименталната му стойност. Понякога толкова много, че сантимемталната страна на подаръка става невидима.

Най-скъпите сватбени подаръци.

Стадион за 22 милиона долара.

Арабските шейхове, един вид на са най-бедните хора на замята. Тези владетели на богати на петрол земи, имат милиарди за харчене и много свободно време, за да мислят къде да ги харчат. престолонаследника на Абу Даби е получил стадион на стойност 22 милиона долара като сватбен подарък. Освен като подарък, това е било и чудесно място за провеждането на самата сватба.

Самолет за 14 милиона долара

Подарява Том Круз на избранницата си Кейти Холмс. Това естествено става повод за много шеги за сметка на Том Круз, в които за включени ръста на звездата, който както знаем не е сред най-високите от Холивуди и максималната височина на която може да лети самолета-подарък. Със сигурност Младоженеца едва ли се е засегнал.

Колие за 11 милиона долара.

Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, една от двойките в Холивуд, известни със своята силна любов и последвалата още по-силна омраза. Развеждат се и по късно се женят повторно. със своите отношения на любов и омраза. Две пръчки динамит, триещи се една в друга е било мно´о често определение за отношенията им. Но тва по никакъв начин не попречило на Ричард Бъртън да подари огърлица на Елизабет Тейлър за 11 милиона долара.

Имение за 5 милиона долара.

Мнозина жени си мислят че Амал Аламудин няма какво повече да желае, след като се омъжва за Джордж Клуни. Но късметът й не свършва дотук. Множество слухове твърдят, че Клуни й е подарил имение за5 милиона долара като сватбен подарък.

Часовник за 3 милиона долара

Е подарила Анджелина Джоли на Брат Пит, като сватбен подарък. Една от най-известните двойки в Холивуд  е отгледала няколко деца заедно, което е доказателство за силната им връзка. Но пък, ако три милиона долара за часовник не са ти проблем, отглеждането на няколко деца, едва ли е толкова трудно, както за хората които не са били надарени с такъв актьорски талант и късмет.

Яхта за 1 милион долара

Днешно време това не е толкова фрапираща цена за яхта. По времето за сватбата на процеса Даяна обаче, е било нещо изключително. Предполага се, че най-обичаната принцеса на всички времена е получила и други изключително пищни подаръци от почитатели от цял ​​свят, освен въпросната яхта подарена от емирана Бахрейн. Разбира са какви са били тези подаръци, никога не е било разгласяване. Но яхтата е било трудно да се скрие.

Парфюм на стойност $ 2350 за 

Според Книгата на Гинес, Clive Christian е най-скъпият парфюм в света. Той се предлага опакован в кутия от 24 каратово злато и всяка капка струва около 2350 долара. Кейт Мидълтън и принц Уилям са получили такъв подарък за сватбата си. Не е известно от кого.

Ферари за 325 000 Долара

Сватбите на знаменитостите не траят дълго. Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис са женени за цели 72 дни, преди да обявят развода си. Щастливата двойка, както искайте го разбирате, получи много щедри подаръци от почитателите, включително Ferrari от 325 000 долара от малайзийски бизнесмен.

Билет от 200 000 долара

И накрая един наистина извънземен подарък. Комика Ръсел Бранд и Кейти Пери са били женени за около 10 месеца, преди да решат да се разделят. Все пак Кейти Пери изненадала тогавашния си съпруг с резервация от 2 билета за 2 минутна космическа разходка.

Най-скъпите сватби в света

Най-странните сватбени ритуали

Сватбени поверия и суеверия

Най-скъпите годежни пръстени в света

Най-романтичните сватбени ритуали

Портфолио