Ефектно сватбено осветление

Ефектно сватбено осветление

Дали да наемем допълнително ефектно сватбено осветление, когато в ресторанта си има? Нужен ли е осветител?

Ефектно сватбено осветление. Естествено, това са допълнителни и то не малки разходи. След като се запознахме с наличното осветление в заведенията е редно да поговорим за специалистите.

За да няма засегнати ще кажа, че има DJ, които разбират от осветление. По-точно познават добре осветителните тела. Вложили са в тях и знаят как да ги подредят “на терен“ така, че да получат едно добре балансирано и ефектно осветление. Без щети към работата на колегите. Естествено има и изключения. За съжаление щетите за фото и видео продукта понякога са непоправими. В последно време се появиха фирми, които се занимават предимно с ефектно сватбено осветление.

Каква е разликата? Осветителните фирми са големи рентъл компании. Разполагат с разнообразие от техника. Не само с осветителна. От там можете да наемете различни видове машини за дим. Сцена, аудио техника за озвучаване. Та дори и ефектен под-например отразяващ светлината, който да монтирате в заведението на дансинга. Услугите и възможностите са разнообразни.

Нужен ли е осветител?

Накратко, не случайно това е професия. Предимствата ако наемете отделен осветител – той може да реагира в реално време и вниманието му е ангажирано само с осветлението. Съобразява се с моментното състояние и настроение в заведението. Един добър осветител, може да вдигне всички на дансинга, следвайки ритъма на DJ. Да подчертае романтиката на първият сватбен танц с подходящите светлини. Или да доразпали купона с малко по-хард светлинни ефекти. Работата с подходящата светлина в точният момент може да е основната част от вашият празник.

Ефектно сватбено осветление

Ефектно сватбено осветление.

Имате тема на вашата сватба. Съобразили сте украсата с нея, обмислили сте най-малкият детайл. Имате визия, за това какво очаквате като краен резултат. Съветваме ви да прочетете статиите, отнасящи се за осветление, към които има линкове в края на тази статия. Ще разберете че има огромна разлика между насочените цветни лъчи от хейзърите и така наречената цветна шарка от лазерите.

Вие най-добре познавате вашите близки. Дали ще имат нужда от стимул за разгорещяване на купона. Дали вие искате да се подчертае допълнително атмосферата в залата и да се подсили ефекта от украсата в нея. Дали искате допълнително осветление. Дали си заслужава допълнителните вложения.

Фото и видео заснемане.

Екипа за фото и видеозаснемане ще направи всичко възможно по силите си за да отговори на вашите очаквания, ще отрази обективно това, което е било по времето на празника. Качественото и балансирано осветление може да помогне в голяма степен. От друга страна некачественото такова може да бъде много проблемно. Резултатите от него често не подлежът на корекция.

Вашите фотограф и видеооператор ще направят всичко по силите. Ще се опитат да компенсират липсите с лично осветление. Или да неутрализират нежелани оцветявания и ефекти. Отново с лично осветление.

Дали да използвате осветлението в ресторанта? Дали да се доверите на опита и възможностите на DJ? Дали да използвате услугите на фирма. Или да нямате въобще ефектно-цветно сватбено осветление е ваш избор. Надяваме се да сме Ви били полезни и да сме Ви помогнали, да направите най-добрият избор за себе си и вашият празник.

Ефектно сватбено осветление

Сватбено осветление

Осветление и пушек машини

Портфолио

Цени сватбена фотография и видеозаснема